Algemeen

Werkwijze

AllINTERIOR Contracting verbouwd uw horeca- of bedrijfspand, winkelruimte, woning of penthouse tot wat u voor ogen heeft. Door samenwerking met u, vormgevers, architecten en onderaannemers kunnen de meeste aanpassingen binnen zeer afzienbare tijd uitgevoerd worden. 24 of 48 uurs verbouwingsacties voor bijvoorbeeld winkelpanden zijn mogelijk door onze ervaring en gedegen voorbereiding. Er is minimaal verlies aan verkoopomzet voor winkels door bijvoorbeeld de sluitingsdagen zondag/maandag volledig te benutten. Voor Uitgaans- en horeca gelegenheden kunnen ook aangepaste werktijden gehanteerd worden.

Keuken en maatwerkmontage is mogelijk voor woningen, bedrijfspanden of horecagelegenheden. Hierbij monteren wij de door u gekochte keuken inclusief alle (inbouw-) apparatuur. Uiteraard verzorgen wij ook al het benodigd leidingwerk qua water, afvoer, elektriciteit en gas.

Op bestelling maken wij kastenwanden, kasten en bergruimten om alle aanwezige ruimte economisch te benutten of “alles mooi weg te werken”. Hier valt ook te denken aan het aanbrengen van koven om leidingen en buizen uit het zicht te krijgen en gelijktijdig bijvoorbeeld te isoleren.

Voorbeelden van onze mogelijkheden:

Koven en afwerking.

Terug naar home