Algemeen

Werkwijze

ALLINSPECT CONTRACTING inspecteert, keurt en repareert alle elektrische gereedschappen en apparaten in en om uw bedrijf. Vanuit de Nederlandse wetgeving zijn alle instellingen, werkgevers, zelfstandigen zonder personeel en freelancers verplicht jaarlijks alle elektrische apparaten en klimmaterialen te laten keuren volgens de door de Arbeidsinspectie voorgeschreven regelgeving namelijk NEN 3140 en NEN 2484.

Vanuit deze verplichting zijn er in de vele kwaliteits en veiligheidssystemen zoals ISO 9001 en VCA hoofdstukken opgenomen waar dit in geregeld is. Let op het is een wettelijke verplichting, ook als u niets met deze normen te maken heeft geldt de keuringsplicht door een daartoe opgeleide persoon.

Wij hebben gespecialiseerde apparatuur en software of uw gereedschappen en klimmaterialen te keuren en te registreren. Dit kan afhankelijk van uw wensen eenvoudig en handmatig tot volledig geautomatiseerd met keuringsverslag voor uw jaarlijkse ISO en VCA audits!

Wij keuren zowel op uw locatie als in onze eigen werkplaats. Dit kan eventueel, in verband met het door u in gebruik hebben van de middelen, gedaan worden buiten werktijd, in het weekend, tijdens vrije dagen of gedurende vakanties. 

Wij hebben interessante combinatie aanbiedingen als u alle bedrijfsmiddelen door ons laat keuren.

Onze keuringsmogelijkheden zijn er voor al uw:

Overige keuringen en inspecties op aanvraag.

Terug naar home